Kliinik32 Kui sa ei näe seda kirja korrektselt, siis kliki siia
ENG   RUS   FI
Kliinik32

Hea patsient!



„Veronika heaks“

Käesoleval aastal täitus Kliinik 32-l juba 10. tegutsemisaasta. Sel puhul võtsime enda südameasjaks teha teoks armsa kolleegi Svetlana ja tema pere unistuse tütrekese Veronika ratastoolile kohandatud autost. Väikesel Veronikal juhtus nimelt sünnitusel õnnetus, mistõttu on lapse areng olnud aeglane ning autost oleks perel suur abi temaga paremini liikumiseks.

Oleme siiralt tänulikud oma meeskonnale, sõpradele ja teistele headele abistajatele, kelle toel oleme tänaseks Veronika heaks kogunud juba veidi enam kui 20 000 eurot! Ligi pool teed on aga veel minna ning kõik annetused on väga oodatud. Ka Sinul on võimalik aidata, tehes panuse Veronika Vaderi nimel avatud annetuskontole EE802200221067362007.

Veronika looga on võimalik lähemalt tutvuda kodulehel ja Facebooki lehel.


Lõppes tänavune hammaste tervise kuu

Novembris juba üheksandat aastat toimunud hammaste tervise kuu fookus oli tänavu ohtlikul kuid vähetuntud suuhingamise probleemil. Kas teadsid, et pikaajaline suu kaudu hingamine on tõsine häire, mis võib endaga kaasa tuua hambumuse ja näokuju deformatsiooni ning viia raskete tervisekahjustusteni?

Hammaste tervise kuu jooksul tutvustasid suuhingamise probleemi, selle sümptomeid ja ravi mitmed spetsialistid, kes enda igapäevatöös nende patsientidega kokku puutuvad. Enda teadmisi jagasid Kliinik 32 ortodont dr. Katri Herman, esteetilise hambaravi ekspert dr. Martin Martma, Hea Une Keskuse kõrva-nina-kurguarst dr. Heisl Vaher ning müofunktsionaalne terapeut Andres Köster.

Lugege lähemalt kodulehelt. Tänu meie heale meediapartnerile Delfile, ilmusid mitmeid suuhingamisteemalised õpetlikud artiklid ka meedias.


Toimus juba neljas „Conference 32“ konverents

Tallinnas toimus 1.-2. detsembril 4. rahvusvaheline interdistsiplinaarse hambaravi aastakonverents "Conference 32", millega tähistasime tänavu muuhulgas Kliinik 32 10. sünnipäeva.

Tänavusel konverentsil esinesid implantoloogia ja esteetilise hambaravi spetsialistid dr Jaime Jimenez, Algirdas Puisys ning Florin Cofar.

Lugege lähemalt www.32.ee.


Kliinik 32 uus koduleht

Meil on hea meel tutvustada Kliinik 32 uuendatud kodulehte www.kliinik32.ee, mis on edaspidi abiks ravi planeerimisel ja kliinikusse aja broneerimisel. Kohe avalehel on teil soovi korral võimalik vastata lihtsatele küsimustele, mille kaudu jõuab administraatoriteni eelinfo, mille pinnalt leida raviks parim lahendus. Samuti oleme uuendanud nii lehe välimust kui ka sisu, et tuua info veelgi mugavamalt teieni nii arvutis kui ka mobiilsetes seadmetes.

Endiselt saate meiega ühendust ka telefoninumbril +372 6 32 32 32, e-posti aadressil info@kliinik32.ee või Skype’s, kirjutades kasutajale kliinik32.


Pühad toovad muudatusi kliiniku lahtiolekuaegadesse

27.-29. detsembri oleme avatud kell 8-16.
Suletud oleme pühadeajal 24.-26. detsembril ja 1. jaanuaril.

Meie Facebooki lehel jagame uudiseid ja infot hammaste tervise ning kliiniku tegemiste kohta.
Ilusat talvehooaega!
Teie Kliinik 32